Kandil Simidi

Kandil simidi, Türk mutfağının geleneksel tatlarından biri olup, özellikle kandil günlerinde yapılan, hafif tatlı ve susamlı bir simittir. Yapımında un, maya, su, tuz ve şeker kullanılır. Hamur yoğrulup mayalandıktan sonra, küçük parçalara ayrılır ve simit şekli verilerek, susama batırılır. Ardından fırında altın rengini alana kadar pişirilir. Dışı çıtır, içi ise yumuşak ve hafif tatlı olan kandil simidi, sıcak tüketildiğinde çok lezzetli olur. Geleneksel olarak, kandil gecelerinde misafirlere ikram edilen bu simit, aynı zamanda çayla birlikte tüketilen popüler bir atıştırmalıktır.

Kandil Simidi

Kandil simidi, Türk mutfağının geleneksel tatlarından biri olup, özellikle kandil günlerinde yapılan, hafif tatlı ve susamlı bir simittir. Yapımında un, maya, su, tuz ve şeker kullanılır. Hamur yoğrulup mayalandıktan sonra, küçük parçalara ayrılır ve simit şekli verilerek, susama batırılır. Ardından fırında altın rengini alana kadar pişirilir. Dışı çıtır, içi ise yumuşak ve hafif tatlı olan kandil simidi, sıcak tüketildiğinde çok lezzetli olur. Geleneksel olarak, kandil gecelerinde misafirlere ikram edilen bu simit, aynı zamanda çayla birlikte tüketilen popüler bir atıştırmalıktır.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button